Coronavirus – Tandartspraktijk Concordia – Ede
Als tanden konden kiezen!

Coronavirus

Coronavirus en maatregelen

Mondzorgpraktijken zijn volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiënten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19.

Er zijn echter wel zaken waar u rekening mee moet houden:

Heeft u of één van uw huisgenoten Corona-gerelateerde klachten zoals verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38C)? dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren. 

Alle geplande afspraken gaan door indien u klachtenvrij bent.

Om uw bezoek goed te laten verlopen vragen we u:

  • Beperk uw tijd in de wachtkamer; kom niet veel te vroeg
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Houd 1,5 meter afstand; behalve in de behandelkamer
  • Kom zoveel mogelijk alleen, indien noodzakelijk mag er één ouder/begeleider meekomen
  • Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje te dragen.

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

Alle coronamaatregelen in de mondzorgpraktijk, zoals de vragen vooraf aan een behandeling, het spoelen met waterstofperoxide en 1,5 meter afstand houden, zijn vanaf 23 maart verleden tijd. Wel blijft het natuurlijk van belang dat je het meldt als je klachten hebt die kunnen duiden op corona. En zeg je afspraak op tijd af als je in quarantaine zit. Houd je verder aan de adviezen van de overheid.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.