Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens openingstijden onze praktijk op telefoonnummer 0318-614707.

Buiten openingstijden en bij eventuele afwezigheid wordt u verwezen naar het  spoednummer van de Tandartsenpost te Ede.

Uitsluitend voor ernstige spoedgevallen en klachten waarvan de behandeling niet kan wachten tot wij weer aanwezig zijn, kunt u contact opnemen met de tandartsenpost te Ede. Behandeling op de tandartsenpost kan uitsluitend plaatsvinden na overleg met de dienstdoende tandarts. Het is belangrijk dat u zo vroeg mogelijk contact opneemt met de Tandartsenpost; bij voorkeur niet later dan 14.00 uur. In het weekeinde is behandeling in principe alleen mogelijk tijdens één van de vijf overdag geplande spreekuren.

Tijdens uw bezoek aan de tandartsenpost dient u zich te legitimeren middels een paspoort of rijbewijs en een zorgpas van uw ziektekosten verzekeraar.  De dienstdoende tandarts is bereikbaar via het volgende spoednummer: 0318-611888